Ingezonden persbericht


persbericht

Bunnik, donderdag 12 juni 2003

internet wint terrein bij onderwijsmanagers

VVO zet internet in voor betere dienstverlening aan leden.

De Vereniging voor het management in het Voortgezet Onderwijs (VVO) heeft zaterdag 7 juni haar vernieuwde website www.vvo.nl gelanceerd. Naast een vernieuwd design heeft de vereniging veel aandacht besteed aan nieuwe online services voor haar leden. Voor het beheer van de website gebruikt VVO het webcontent management systeem SiteDirector.

De voormalige website van de VVO voldeed niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd, aldus Iris de Kort communicatie adviseur bij de VVO. We willen onze leden via internet op een gemakkelijke en effectieve manier van dienst zijn. Omdat we dat niet konden doen met onze oude site, werd het tijd voor een vernieuwing. En de vernieuwing is ingrijpend. Naast een vernieuwd grafisch ontwerp van de site, werd ook de navigatiestructuur en de informatie op de site aangepakt.

Extranet voor leden

Belangrijk deel van www.vvo.nl vormt het extranet voor leden. Als vernieuwing kunnen leden via een persoonlijke pagina informatie aanvragen en brochures bestellen, adresgegevens wijzigen en zich aanmelden voor een elektronische nieuwsbrief. Verder kunnen ze deelnemen aan discussieforums, een poll en een uitgebreide cursus- en evenementenagenda raadplegen.

Over VVO

De Vereniging voor het management in het Voortgezet Onderwijs (VVO), is een jonge en actieve beroepsorganisatie voor schoolmanagers. De vereniging is in 1995 ontstaan. De VVO ondersteunt schoolmanagers bij de uitoefening van hun beroep door middel van professionalisering, informatievoorziening en belangenbehartiging c.q. het optreden als gesprekspartner op landelijk niveau. Het bureau van de VVO fungeert als kenniscentrum, intermediair en vraagbaak voor scholen en individuele leden. Meer informatie over de VVO op www.vvo.nl.

Over Neximus

Neximus is sinds 1997 een gespecialiseerde internet dienstverlener. Neximus adviseert, realiseert en integreert webtoepassingen. De focus ligt hierbij op het ontsluiten van (digitale) informatie. Organisaties worden sneller, effectiever en klantvriendelijker door het ontsluiten van informatie voor de medewerkers en klanten. Neximus werkt met en voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.

einde bericht

meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Tom Steenbakkers, 030 - 659 26 36, t.steenbakkers@neximus.com

Neximus bv

image0014.jpgRegulierenring 2

3981 LB Bunnik

Tel: 030 659 26 36

Fax: 030 659 26 46

E-mail: info@neximus.com

Internet: www.sitedirector.nl