Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-06-2003 Persberichten districten Utrecht stad, 15.30 uur

Autoinbreker aangehouden

UTRECHT- Op donderdagochtend werd een autokraker aangehouden. Omstreeks 00.40 uur zag een getuige dat een 33-jarige man uit Utrecht een ruit kapotsloeg van een auto welke stond geparkeerd aan de Amperestraat. De getuige riep inbreker aan en deze rende vervolgens hard weg. De politie werd gewaarschuwd en deze trof de man in de omgeving aan. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Woninginbrekers aangehouden

UTRECHT- Op donderdagochtend werden twee woninginbrekers aangehouden. Omstreeks 00.00 uur hoorde een getuige glasgerinkel. Dit geluid bleek afkomstig van een woning gelegen aan de Huis te Zuylenlaan. De politie werd gewaarschuwd en twee mannen, in de leeftijd van 32 en 35 jaar afkomstig uit Utrecht, renden hard weg. Na een korte achtervolging konden de inbrekers worden aangehouden in de Margrietstraat. De mannen zijn ingesloten voor verhoor.

Lastige jongen

UTRECHT- Op donderdagmiddag werd een groepje meisjes lastig gevallen door een groep jongens. In het middaguur fietsten de meisje over de Gageldijk. Op een gegeven moment kwam er een groep jongens naast de meisjes fietsen. Een 14-jarig meisje uit Utrecht werd vervolgens in haar billen geknepen door een van de jongens (leeftijd ongeveer 14 jaar). Het meisje kwam ten val en liep enkele schaafwonden op. De jongens verdwenen vervolgens weer.