Gemeente Kampen

Persbericht

Kampen: 12 juni 2003

Onderwerp: Benoeming gemeentesecretaris gemeente Kampen

Gemeente Kampen vindt bruggenbouwer

Na een zorgvuldige procedure is de gemeente erin geslaagd om een nieuwe gemeentesecretaris aan te trekken voor de gemeente Kampen. Het college van burgemeester en wethouders heeft het advies van de selectiecommissie en twee adviescommissies overgenomen en besloten de heer J.F. Goedegebure te benoemen. Hij begint op maandag 15 september a.s. in Kampen.

In 1998 is de heer Goedegebure begonnen als projectleider / tijdelijk gemeentesecretaris van de nieuwe gemeente Maasdriel. Op dit moment is hij gemeentesecretaris van deze gemeente. Daarvoor was hij onder andere gemeentesecretaris van Nieuw-Lekkerland en Rhenen. De heer Goedegebure is 50 jaar en gaat op korte termijn met zijn partner op zoek naar een woning in Kampen.

Op de advertentie in de NRC en het Binnenlandsbestuur, waarin een bruggenbouwer werd gezocht, hebben 52 kandidaten gereageerd. Uiteindelijk zijn negen kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Na gesprekken met de selectiecommissie (bestuur) en de twee adviescommissies (directie/griffie en personeel) en daarna het assessmentonderzoek is de heer J. Goedegebure voorgedragen voor de functie van gemeentesecretaris voor onze gemeente. In de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van dinsdag 10 juni jl. is hij door het college benoemd.

Op maandag 16 juni a.s. wil de heer J. Goedegebure zich graag aan de media voorstellen. Wij nodigen u uit voor de persbijeenkomst op maandag 16 juni a.s. om 16.15 uur in het stadhuis van Kampen waar de heer
J.F. Goedegebure zich aan u voorstelt.

Bureau communicatie, Chris Smit, tel. 038-3392718