Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 12-06-2003 2e persbericht van donderdag 12 juni 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Bromfietser gewond bij aanrijding
Een 22-jarige bromfietser uit Eindhoven is donderdag om 7.40 uur gewond geraakt bij een aanrijding op het (brom)fietspad bij Croy. Een 57-jarige snorfietser uit Veldhoven kwam hem tegemoet gereden, sloeg bij de kruising met de Langendijk en Cranendonck linksaf, en liet de doorgang voor de bromfietser niet vrij. De bromfietser is met hersenletsel in het MMC in Veldhoven opgenomen.

Helmond: Tuinset gestolen
In de nacht van woensdag op donderdag is vanuit de tuin achter een woning aan de Glanzerhof een tuinset gestolen. De set, bestaande uit een tafel, vier stoelen en kussens, is waarschijnlijk over de afrastering getild.

Someren: Portemonnee gerold
Woensdag tussen 14.50 en 15.00 uur is in een winkel aan de Speelheuvelstraat de portemonnee van een 74-jarige vrouw uit Someren gestolen. De portemonnee met 70,= is uit haar boodschappentas weggenomen. Zij had de tas aan het winkelwagentje gehangen.

Nuenen: Inbraak
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bedrijf aan de Duivendijk. Om binnen te komen zijn twee ruiten vernield. Uit het bedrijf is een flatscreen gestolen.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Op de Burgemeester van Hoofflaan is donderdag tussen 8.20 en 10.45 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 1523 voertuigen reden er 80 te hard. De snelste reed 75 km/u waar 50 km/u is toegestaan.

Gemert: Brommercontrole
Tijdens een bromfietscontrole in heel Gemert hebben acht bestuurders een proces-verbaal gekregen omdat hun brommer een te hoog vermogen had. Twee daarvan hadden zelfs een zodanig hoog vermogen dat de brommers in beslag zijn genomen. De controle werd woensdagavond tussen 19.00 en 21.30 uur gehouden.