Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 12-06-2003 Persbericht district Kerkrade (JC 16.50u) Donderdag 12 juni 2003

District Kerkrade

Landgraaf, 12-jarig meisje gewond door aanrijding Vanmorgen omstreeks 08.30 uur vond in Landgraaf op de weg Op de Heugden een aanrijding plaats, waarbij een 12-jarig meisje uit Landgraaf gewond raakte.
Het meisje stak met haar fiets de weg over op de voetgangersoversteekplaats en op dat moment werd zij door een personenauto aangereden. De bestuurder van deze auto is daarna doorgereden, zonder zich om het slachtoffer te ontfermen. Deze voetgangersoversteekplaats is beveiligd met driekleurige verkeerslichten. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de voetgangster groen licht had. Hierna stelt de politie een nader onderzoek in.
Het gewonde meisje werd met een ambulance naar het Atriumziekenhuis in Heerlen gebracht. Daar bleek dat zij een botbreuk in haar voet had opgelopen. Na behandeling kon zij gelukkig weer naar huis. Op het moment van de aanrijding stond een file op Op de Heugden. In dat verband is de politie dringend op zoek naar mensen die getuige waren van dit ongeval. Zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie van Landgraaf, telefoon: 0900-8844.