Gemeente Goes

Persbericht

Inspraakavond kwaliteitshandboek binnenstad Goes

Op dinsdag 10 juni 2003 organiseert de gemeente een inspraakavond voor het kwaliteitshandboek binnenstad Goes. Tijdens de inspraakavond geeft de gemeente uitleg over de inhoud van het kwaliteitshandboek en krijgen belangstellenden de gelegenheid om vragen te stellen en hun mening over het plan te geven. Deze avond begint om 19.30 uur in het Lunchcafé Stadhuis op de Grote Markt 23 in Goes.

De Ondernemers Organisatie Goes heeft in mei en juni drie bijeenkomsten georganiseerd om de winkeliers te informeren over het beeldkwaliteitsbeleid voor de binnenstad.
Het kwaliteitshandboek binnenstad Goes dient als leidraad bij alle ontwikkelingen en veranderingen aan de gevels van de bestaande bebouwing en openbare ruimte in de binnenstad van Goes. Doel van het kwaliteitshandboek is om de uitstraling en belevingswaarde van de binnenstad te verbeteren.

Het ontwerp kwaliteitshandboek ligt vanaf 15 mei tot en met 12 juni 2003 ter inzage bij de publieksbalie in het Stadskantoor, Oostsingel 2 in Goes en is ook te raadplegen via de website www.goes.nl/binnenstad. Binnen deze termijn is het mogelijk om op het plan te reageren. Dit kan mondeling tijdens de inspraakavond of schriftelijk. Ideeën en wijzigingen neemt de gemeente dan waar mogelijk nog mee. Uiteindelijk wordt het handboek aan de gemeenteraad voorgelegd voor definitieve vaststelling.