Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 12-06-2003 Persberichten Land van Cuijk

VERDACHTEN VECHTPARTIJ AANGEHOUDEN, Velp NB

Woensdagavond heeft de politie twee mannen van 33-en 30 jaar en een 28-jarige vrouw , allen afkomstig uit Azerbajdsan aangehouden voor een vechtpartij bij het AZC aan de Generaal de Bonsweg in Velp. Bij de vechtpartij is gebruik gemaakt van messen. Volgens een getuige ging de ruzie over een gesloopte bromfiets. De 33-jarige verdachte is met snijwonden per ambulance naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Na de behandeling is hij ingesloten voor verder onderzoek. Een 28-jarige verdachte en een 30-jarige verdachte zijn later die avond aangehouden voor hun betrokkenheid. Zij liepen respectievelijk kneuzingen en snijwonden op. Alledrie zijn voor nader onderzoek ingesloten.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, Cuijk

Donderdagmiddag heeft de politie een 31-jarige vrouw uit Cuijk aangehouden op verdenking van diefstal in een supermarkt aan de Smidstraat in Cuijk. De vrouw wilde zonder te betalen enkele boodschappen uit de winkel meenemen. De bedrijfsleider heeft de vrouw tegengehouden en de politie gewaarschuwd. De verdachte is aangehouden en ze heeft een proces-verbaal gekregen.

SNELHEIDSCONTROLE, Landhorst

Woensdagavond heeft de politie een radarsnelheidscontrole gehouden aan de Grote Baan in Landhorst. Van de 2110 passerende bestuurders, reden 230 personen harder dan de maximaal toegestane snelheid van 80 km/u. De overtreders krijgen een proces-verbaal.