Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 12-06-2003 Persberichten Maasland

VROUW ZWAARGEWOND IN WONING AANGETROFFEN, Oss

Donderdagmorgen heeft een 48-jarige man zijn 44-jarige vrouw zwaargewond aangetroffen in hun woning aan de Kruisstraat in Oss. Gewaarschuwde ambulancebroeders waarschuwden de politie. De man trof bij thuiskomst zijn vrouw in bewusteloze toestand aan in de woning en waarschuwde de GGD, die op haar beurt de politie in kennis stelde. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf. De technische recherche heeft in de woning een sporenonderzoek ingesteld en in de directe omgeving van de woning is een buurtonderzoek ingesteld. De vrouw is ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis en kon nog niet worden gehoord.

ONDER INVLOED VAN ALCOHOL, Oss

Van woensdag op donderdag is een 36-jarige Ossenaar op de Van Anrooijstraat in Oss betrapt toen hij onder invloed van alcohol in zijn auto reed. De man kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs was ingevorderd.

AUTO SPONTAAN IN BRAND, Heeswijk Dinther

Woensdagavond is de auto van een 38-jarige Berlicummer op de Meerstraat in Heeswijk Dinther spontaan in brand gevlogen. De man voelde zijn auto inhouden en bracht zijn voertuig tot stilstand. Hij opende zijn motorkap en zag de vlammen naarbuiten komen. Binnen mum van tijd brandde de hele auto uit.

SNELHEIDSCONTROLE, Oss

Donderdagmorgen is op de Megensebaan in Oss op de maximum snelheid gecontroleerd. Twintig automobilisten zijn bekeurd. De hoogste snelheid bedroeg 90 km/h, waar 70 km/h was toegestaan.