Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 12-06-2003 Persberichten Aa en Dommel

MOTORRIJDER OVERLEDEN AAN GEVOLGEN ONGEVAL, Schijndel

De woensdagmiddag bij een ongeval op de Boxtelseweg in Schijndel betrokken 23-jarige motorrijder uit Sint Michielsgestel is gisterenavond aan zijn verwondingen overleden.Het slachtoffer reed gisterenmiddag op zijn motor en kwam daarbij frontaal in aanrijding met een hem tegemoetkomend bestelbusje bestuurd door een 30-jarige man uit Boekel. De motorrijder werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogen- bosch, waar hij gisterenavond aan zijn verwondingen is overleden. Het slachtoffer heeft -vermoedelijk in een bocht zijn voertuig niet onder controle gehad en is tegen het bestelbusje gereden. De bestuurder van het bestelbusje heeft ondanks pogingen daartoe het slachtoffer niet meer kunnen ontwijken.

POLEN ILLEGAAL AAN HET WERK, Sint Oedenrode

Donderdagmorgen zijn bij een gezamenlijke controle van de politie en de arbeidsinspectie bij een bedrijf aan de Vresselseweg in Sint Oedenrode vierentwintig illegaal werkende Polen in de leeftijd van 16 tot 46 jaar aangetroffen. De Polen waren aardbeien aan het plukken en hadden onderdak in een schuur van de eigenaar van het bedrijf. Zij hebben de werkzaamheden direct moeten staken en mogen niet langer in Nederland blijven. Proces-verbaal is opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLE + GORDELCONTROLE, Boxtel

Woensdagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Schijndelsedijk in Boxtel elf automobilisten bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 123 km/h. Tevens werd een controle op het dragen van de autogordels gehouden. Hierbij bleken zeven automobilisten in overtreding.

RIJDEN IN STRIJD MET GESLOTENVERKLARING, Boxtel

Woensdag zijn bij een controle op het rijden in strijd met een geslotenverklaring op de Rechterstraat in Boxtel vier bromfietsers bekeurd voor overtreding daarvan. Eén bromfietser bleek geen geldige verzekering voor zijn voertuig te hebben.