Ingezonden persbericht

Rotterdam ­ juni 2003

Hollands Glorie Casting is met een bestand van 35.000 acteurs, actrices, modellen en figuranten, een van de grootste castingbureaus van Nederland. Talloze series, shows, speelfilms, commercials, printcampagnes, bedrijfsfilms, presentaties en video's draaien met mensen van Hollands Glorie. Denk hierbij aan Baantjer, Spangen, Grijpstra & de Gier en de nieuwe speelfilms de Passievrucht & Madame Jeanette.

De website van Hollands Glorie (www.hollands-glorie.nl) is een van de meest uitgebreide in zijn soort. Naast de inschrijfmogelijkheid en produktie-overzichten staan op de site circa 17.500 mensen (van de 35.000) met foto's en overige gegevens.

Gezien het succes van Hollands Glorie heeft het bureau onlangs een vestiging geopend in Rotterdam aan de Lloydstraat 21F. Hollands Glorie is het eerste en enige castingbureau in Nederland met twee kantoren!

Een en ander is gerealiseerd in samenwerking met het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR), dat werkt aan de ontwikkeling en kwaliteit van de stad met als doel deze aantrekkelijk te maken voor bewoners, ondernemers en bezoekers. Ook het Rotterdams Fonds voor de Film en de Audiovisuele Media (RFF) heeft hierin een belangrijke rol gespeeld. Rotterdam lijkt inmiddels echt "the place to be".

In een persoonlijk gesprek geven wij graag meer informatie en achtergronden over de opening van onze nieuwe vestiging. We zijn bereikbaar in Rotterdam op nummer 010-4712712 en via e-mail rotterdam@hollands-glorie.nl. In Amsterdam zijn we bereikbaar op telefoonnummer 020-4712712 en via e-mail info@hollands-glorie.nl en eventueel mobiel op nummer 06-54375566.

Met vriendelijke groet,
Hollands Glorie Casting

Arjan Boot
Casting director

J. van Lennepkade 32 sous
1053 MK Amsterdam

Lloydstraat 21F
3024 EA Rotterdam