Ingezonden persbericht


COMPAREX benoemt nieuwe businessmanager
Smits verantwoordelijk voor de uitbouw van detacheringstak voor datacenteromgevingen

Zaltbommel, 30 juli 2003 ? COMPAREX Nederland B.V. heeft haar eigen detacheringstak opgezet dat is gericht op datacenteromgevingen. Voor de uitbouw van deze detacheringsactiviteiten is Karin Smits aangesteld als businessmanager.

Smits heeft meer dan dertien jaar ervaring op het gebied van detachering en de ICT-markt. In deze periode heeft zij diverse commerciële posities bekleed en managementervaring opgedaan. Zij is onder andere werkzaam geweest bij diverse detacheringsorganisaties. Alvorens bij COMPAREX in dienst te treden, werkte Smits als account- en fieldmanager voor CSS. Voor deze organisatie is zij als vestigingsmanager onder andere verantwoordelijk geweest voor het opzetten van een nieuwe vestiging, waarbij zij zich richtte op de detachering en outsourcing van ICT-professionals.

Smits heeft veel vertrouwen in de detacheringstak van COMPAREX. 'Veel organisaties hebben al een beroep gedaan op onze tijdelijke expertise. Dat komt doordat veel bedrijven storage- en serverconsolidatie hebben doorgevoerd, doordat zij te hoge beheerskosten hadden. Deze organisaties zijn inmiddels bezig met het opzetten van een eigen datacenter en hebben daarbij behoefte aan meer expertise hieromtrent.' Volgens Smits kan COMPAREX gezien haar uitgebreide kennis en ervaring hiermee uitstekend helpen. 'Daarnaast stijgt de behoefte aan tijdelijke kennis doordat bij bestaande rekencentra het aantal fte's wordt verminderd', vervolgt Smits, 'maar denk ook aan bijzondere situaties zoals bij ziekte.'


- einde persbericht -

Over COMPAREX Nederland B.V.
Als system integrator biedt COMPAREX flexibele, maar vooral stabiele ICT-oplossingen op het gebied van storage en servers met 'high availability' op elk niveau. Zij houdt zich bezig met het ontwerpen, inrichten en beheren van ICT-infrastructuren, die gericht zijn op het bieden van oplossingen voor mission-critical omgevingen. Haar expertise bevindt zich op de volgende vlakken: Back-up & Restore, Disaster Recovery, Network Attached Storage & Storage Area Network, Server Based Computing, Serverconsolidatie
COMPAREX heeft in Europa circa 1.000 werknemers en is vertegenwoordigd in elf Europese landen. De jaaromzet in Europa bedraagt ongeveer 300 miljoen euro.