Britsh Classic car Festival 2003

Persbericht 24 juli

BRITISH CLASSIC CAR FESTIVAL 2003 16-17 augustus 2003

Ook in 2003 is het British Classic Car Festival weer van de partij op het TT-circuit van Assen. In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 augustus staat het circuit voor de 18e keer weel bol van de Engelse automobielen. Niet alleen MG, Triumph, Austin Healey en Jaguar, maar ook beroemde pre-war racers als Riley, Bentley en Lagonda zullen hun opwachting maken op het TT-circuit. Veel van deze auto's zullen actief deelnemen aan races, terwijl andere weer meedingen naar de prijs voor de mooiste in het Concours D'Elegance op zondag.

Het Britisch Classic Car Festival is een weekend voor het hele gezin, want naast auto's is er nog veel meer 'British' te zien. In de Paddock vindt U als vanouds weer een typische Britse Lifestyle beurs met boeken, schaalmodellen, onderdelen en typisch Britse artikelen. Ook voor de kinderen zijn er volop activiteiten, zoals een springkussen en kinderopvang.

Natuurlijk is er voor iedereen ook volop gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje, zoals bijvoorbeeld bij de English Teaparty, met schitterend uitzicht op de baan van het TT-circuit. Ook de Britse automerkenclubs zijn weer vertegenwoordigd in de Paddock. Speciaal voor hun leden worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals slalom, sprints en circuittraining. In de stands van deze clubs vindt U allerlei informatie over Uw favoriete merk.


---
Voor meer informatie, foto's en plaatsjes kunt U kijken op de website: www.britishcarfestival.com of U kunt e-mailen naar: info@britishcarfestival.com
De toegang voor het British Classic car Festival bedraagt 13 euro. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang op vertoon van een legitimatiebewijs. U bent van harte welkom op zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Parkeren is gratis!

24 jul 03 09:12