MARKETING EVENTS

Haagse automobilisten glashelder zicht

Automobilisten in verschillende grote steden werden deze zomer aangenaam verrast door ruitenwassers die gratis duizenden autoruiten brandschoon maakten. Het gehele komende weekeinde zijn deze ruitenwassers wederom in Den Haag actief.

Een terugkerende ergernis voor automobilisten is de vuile voorruit. Vuil belemmert het uitzicht en kan bovendien voor onprettige situaties zorgen. Derhalve is de verrassing extra groot als her en der de autoruiten gratis worden gewassen.

De reacties zijn iedere keer fantastisch, aldus een van de ruitenwassers. Men begreep vaak niet dat het gratis was en bood vaak spontaan geld aan. Sommigen in onze teams werden zelfs gezoend door blije automobilisten! Dat geld hoeven we niet, maar een enkele kus kan wat ons betreft geen kwaad!

De autoruitenwassers zijn op vrijdag, zaterdag en zondag weer volop actief. Naast de gratis ruitenwasservice bieden de teams tevens gratis zonneschermen aan om oververhitting van de autos te voorkomen.

Onder de noemer Glashelder zet verzekeraar Interpolis deze zomer meerdere ruitenwasteams in om autovoorruiten gratis te wassen in het centrum van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en langs de stranden. Het resultaat: grotere verkeersveiligheid en - niet minder belangrijk volgens de initiatiefneemster - vrolijke gezichten.