Gemeente Ede

Burgemeester en loco-burgemeester van Ede reiken prijzen uit op Audi NTK

Huldiging van Nederlandse tenniskampioenen 2003

De Audi Nationale Tenniskampioenschappen op het tennispark van ETC in Ede naderen de finale. Komend weekeinde wordt bekend wie zich Nederlands kampioen 2003 bij de heren, de dames en het dubbelspel mag noemen. De winnaar en de winnares in het enkelspel ontvangen hun kampioensbokaal uit handen van de burgemeester en de loco-burgemeester van Ede.

De finale in het damesenkelspel wordt op zaterdagmiddag 16 augustus gespeeld, direct na de twee halve finales in de categorie herenenkel. Loco-burgemeester R. Spiegelenberg, tevens wethouder sportzaken van de gemeente Ede, zal de prijs van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) aan de winnares overhandigen. Daarna vindt zaterdagmiddag ook nog de finale in het gemengd dubbelspel plaats.

Op zondagmiddag 17 augustus is het eindspel in drie tenniscategorieën. Om 12.00 uur wordt gestart met de finale in het herenenkelspel, die de Audi NTK-kampioen 2003 bij de heren oplevert. Hij zal de kampioensprijs ontvangen uit handen van burgemeester R.C. Robbertsen van de gemeente Ede.
Aansluitend aan het heren-enkelspel vinden de finales plaats van het damesdubbel en het herendubbel.
Alle wedstrijden worden gespeeld op het tennispark van de Edese Tennis Club ETC aan de Van Heeckerenlaan 14 in Ede.

Voor meer informatie over het Audi-NTK 2003 in Ede kunt u terecht bij de website van de KNLTB en de website van de organiserende tennisvereniging ETC, of telefonisch (0318) 61 12 60.