Ingezonden persbericht


Zalencentrum Zandwijk Vriezenveen & New Entertainment presenteren

NIGHT OF THE SEVENTIES Part II

PERSBERICHT

Vrijdag 7 augustus 03

Met partydeejays Popcorn & Confetti

Night of the Seventies II bij Zandwijk Vriezenveen

De tweede editie van Zandwijk s Night of the Seventies op zaterdag 16 augustus is een logisch gevolg van het succes van de eerste avond, op 14 juni jongstleden. Toen was er een zaal vol enthousiaste mensen die binnen no-time terug waren gekeerd in de muzikale jaren zeventig. Het werd één groot dansfeest der herkenning omdat de entertainers Popcorn & Confetti de ene dansbare hit na de andere draaiden. Tijdens de eerste Night of the Seventies was er zelfs al een enkele bezoeker verkleed.

Zaal Zandwijk had de landelijke primeur voor The Night of the Seventies en dat heeft men geweten. Het initiatief is heel goed gevallen in Vriezenveen. Zandwijk hoopt aan het begin te staan van een lange serie 70 s avonden, want de muziek uit die jaren staat nog steeds borg voor fantastische party s. Opvallend veel verzoeken kreeg men of er ook muziek uit the sixties gedraaid kan worden. Ook aan dit verzoek zal op zaterdag 16 gehoor worden gegeven.

Onder het motto 'Bewaar je zorgen maar tot morgen' maken Popcorn & Confetti van de Night of the Seventies zonder pardon een feestavond. Popcorn en Confetti zijn de aangevers, het publiek speelt hoe-dan-ook de absolute hoofdrol. In het kort nog even hun verhaal: Twee geflipte deejays uit the seventies, die het destijds net niet maakten, denken nu megasterren te zijn. Heel overspannen populair en in volkomen foute kleren doen ze een avondvullend kunstje -waar ze in werkelijkheid wel heel goed in zijn- sfeer bouwen en sfeer vasthouden met de mafste spelletjes en vooral met de mooiste muziek. Een groot deel van de show van vier uur komt van de ouderwetse grammofoonplaat en Popcorn & Confetti vinden het zelfs geen enkele probleem als het Vriezenveense publiek singles, LP s of favoriete cd s meeneemt, als ze maar in het thema van de avond passen.

The Night of the Seventies op zaterdagavond 16 augustus in Zalencentrum Zandwijk in Vriezenveen begint om 21.00 uur.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht