FNV

16 augustus: actiedag in de Randstad

Actievoerders van de FNV gaan terugkerende vakantiereizigers informeren over de onzalige plannen van het kabinet Balkenende II. Net terug van een verkwikkende vakantie? Zit uw hoofd nog in de wolken? De plannen van het Kabinet zetten u weer met beide voeten op de grond. Een greep uit de kabinetsplannen: ziekenfondsverzekerden betalen meer voor minder zorg, veel mensen komen niet in aanmerking voor WW, de bijstand wordt nog verder uitgekleed. Lees verder voor meer informatie.

Actievoerders van de FNV gaan terugkerende vakantiereizigers informeren over de onzalige plannen van het kabinet Balkenende II. Net terug van een verkwikkende vakantie? Uw hoofd zit nog in de wolken. De plannen van het Kabinet zetten u weer met beide voeten op de grond. Een greep uit de kabinetsplannen: ziekenfondsverzekerden betalen meer voor minder zorg, veel mensen komen niet in aanmerking voor WW, De bijstand wordt nog verder uitgekleed.

De actie wordt gehouden op drie locaties:

Op Schiphol, in de aankomsthal/NS-station. vanaf 12.00 uur tot 21.OO uur staan actievoerders paraat om het publiek te informeren.

Bij de veerboot -Den Helder - Texel vanaf 9.00 uur tot 18.00 uur, deelt de FNV actiepamfletten uit om terugkerende vakantiegangers te wijzen op de verstrekkende gevolgen van het voorgenomen beleid van Balkenende-II.

Ook deelt de FNV pamfletten uit op de zaterdagmarkt in Rotterdam, waar elke zaterdag in augustus een speciale informatiebus aanwezig is.