Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 14-08-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 16 augustus
Radio 2 ­ 16.00 uur

FLEMMING, BIRGIT SCHUURMAN EN AMAZING STROOPWAFELS

In Studio De Plantage ontvangt Hadassah de Boer zaterdag 16 augustus in het live muziekprogramma TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2 bijzondere gasten.

Zangeres Birgit Schuurman heeft onlangs samen met de vijf heren van het Amsterdamse Flemming de single 'Old Boys' opgenomen. Deze leuke gelegenheidscombinatie zorgt voor prima popmuziek in TROS MUZIEKCAFÉ.

Tevens zijn The Amazing Stroopwafels te gast in TROS MUZIEKCAFÉ. Als aan mensen gevraagd wordt, wat het mooiste nummer is dat The Amazing Stroopwafels hebben gemaakt, zullen de meesten zeggen: De 'Oude Maasweg'. Deze Rotterdammers, die begin volgend jaar hun 25-jarig jubileum vieren, hebben een nieuwe single getiteld 'Rijksweg 77'.

Zanger Tino komt ook live zingen in TROS MUZIEKCAFÉ. Hij zingt zijn nieuwe Nederlandse single 'Geef mij jouw liefde'. Tino was vorig jaar te zien in de Soundmixshow waarin hij René Froger imiteerde.

Ook is er in TROS MUZIEKCAFÉ een optreden van de Amsterdamse groep Mist. Deze formatie is met hun ingetogen gitaarpop uitermate populair in Spanje.

Verder komen Han Reiziger en Bubo Damen vertellen over Uitgast 2003, een gevarieerd festival dat komend weekend plaatsvindt in Lelystad. Daarnaast praat Hadassah met Rick Treffers. Hij is organisator van 'Live in the Livingroom', een project dat diverse bands en artiesten een podium geeft in de huiskamer.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is te vinden via de website www.trosradio2.nl.