16/8 Aa en Dommel

Boxtel 16-8-2003 -

BEDREIGING MET EEN MES, Schijndel

De politie heeft vrijdagnacht een 27-jarige inwoner van Schijndel aangehouden op de Hoofdstraat in zijn woonplaats. De politie kreeg een melding dat een 21-jarige Schijndelse zojuist op de Hoofdstraat bedreigd was met een mes. Ter plaatse trof de politie de man aan. Hij was het echter niet eens met zijn aanhouding en verzette zich hevig. Daarop werd hij geboeid. Bij de fouillering van de verdachte trof de politie een mes aan. Tijdens het overbrengen naar het bureau vond de verdachte het nodig de agenten meerdere malen te beledigen en te bedreigen. De verdachte bleek eveneens in het bezit te zijn van drugs, vermoedelijk cocaïne. Hij is voor verder onderzoek inverzekeringgesteld en het mes en de drugs zijn inbeslag genomen.

DISCRIMINEERDE UITLATINGEN, Sint Oedenrode

Een 21-jarige inwoner van Sint-Oedenrode is vrijdagnacht op de Diependaal in zijn woonplaats aangehouden. De jongen liet zich diverse malen ten overstaan van agenten discriminerend uit over bepaalde bevolkingsgroepen. Daarop werd hij aangehouden. Later die nacht is hij met een proces-verbaal heengezonden.

BROMFIETSER KIJKT TE DIEP IN HET GLAASJE, Sint-Oedenrode

Een 28-jarige bromfietser uit Veghel is vrijdagnacht betrapt op het rijden onder invloed. Hij reed over de Nijnselseweg in Sint-Oedenrode en zette zijn koplamp meerdere malen aan en uit. Hierdoor viel hij op. Controle wees uit dat hij ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van zes uur.

FIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Sint-Michielsgestel

Een fietser uit Sint Michielsgestel (leeftijd onbekend) is zaterdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een 60-jarige automobiliste uit Sint-Michielsgestel stond geparkeerd aan de linkerzijde van de Sint-Michielsstraat in Sint Michielsgestel. Het slachtoffer fietste uit de richting van de hoofdstraat. Toen de automobiliste wegreed, botsten ze tegen elkaar. De fietser is met een hoofdwond en pijn in de schouders overgebracht naar het ziekenhuis.