16/8 Maasland

Oss 16-8-2003 -

JONGEN SLAAT PLAATSGENOTEN, Oss

De politie heeft vrijdagnacht op de Eikenboomgaard in Oss een 18-jarige Ossenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht even daarvoor twee 17-jarige plaatsgenoten en een 16-jarige plaatsgenoot geslagen te hebben na een woordenwisseling. De verdachte, die overigens door de politie is aangemerkt als stelselmatige dader (SDA), is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten

OPSTOOTJE, Oss

Vrijdagnacht omstreeks 03.00 uur ontstond een opstootje op de Eikenboomgaard in Oss. Een tweetal jongens kreeg ruzie. Toen agenten de beide jongens uit elkaar wilden halen, begonnen 30 á 40 omstanders er zich mee te bemoeien en ook te vechten. Vervolgens heeft de politie de groepen gescheiden. Daarbij moesten enkele tikken met de wapenstok uitgedeeld worden.

RIJDEN ONDER INVLOED, Lithoijen

Een 20-jarige automobilist uit Lithoijen werd vrijdagnacht betrapt op het rijden onder invloed. Een controle op de Lithoijensedijk in zijn woonplaats wees uit dat hij te veel gedronken had. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur.

WINKELDIEVEGGE AANGEHOUDEN, Oss

De politie heeft zaterdagochtend een 38-jarige Bossche aangehouden in een winkel aan de Walstraat in Oss. De vrouw had computeraccessoires ter waarde 10 weggenomen uit de winkel zonder te betalen. De vrouw kon later die dag met een proces-verbaal huiswaarts keren.