Gemeente Son en Breugel


Stille asfalt op Gentiaanlaan
18-08-2003
Op de Gentiaanlaan moet tussen de Rooijseweg en de Australiëlaan nog het zogenaamde stille asfalt worden aangebracht. Voor het aanbrengen van het asfalt moesten eerst de werkzaamheden aan de geluidsschermen afgerond worden, hetgeen voor de bouwvakvakantie gebeurde. Nu, na de bouwvakvakantie, kan gestart worden met het aanbrengen van het asfalt.

Volgens de huidige planning wordt het asfalt aangebracht op woensdag 27 en donderdag 28 augustus, met een uitloop naar vrijdag 29 augustus. De werkzaamheden zijn wel afhankelijk van de weersomstandigheden en zullen eventueel verschoven moeten worden.
Voor het aanbrengen van het asfalt wordt de Gentiaanlaan afgesloten tussen de Rooijseweg en de Australiëlaan, met uitzondering van de rotonde Europalaan/Afrikalaan. De rotonde blijft beschikbaar voor verkeer van en naar de Gentiaan via de Europalaan. Ten behoeve van het verkeer wordt een omleiding ingesteld via de Europalaan en Boslaan. De Gentiaanlaan blijft vanaf de rotonde Australiëlaan richting Bestseweg open voor het (auto) verkeer.

Heeft u vragen dan kunt u zich altijd wenden tot de Rijkswaterstaat directie Noord-Brabant, directieverblijf Son telefoon: 0413 - 48 16 80 of de afdeling Communicatie van Rijkswaterstaat, telefoon: 073 - 681 72 52.