Dienstenbond CNV

Bonden beleggen ledenvergadering AH DC Geldermalsen 21-08-2003

De leden van CNV Dienstenbond, werkzaam bij het Albert Heijn Distributiecentrum Geldermalsen, nodigen wij uit voor het bijwonen van een ledenvergadering. De vergadering is gezamenlijk belegd met de collegas van FNV Bondgenoten en gaat over de wijziging van de werkroosters.

Uit een door ons gestelde vraag is gebleken dat er grote behoefte bestaat onder de collegas om meer duidelijkheid te krijgen over de nieuwe werkroosters. De ledenvergadering vindt plaats op:

woensdag 27 augustus 2003
om 19.00 uur op het LDC zelf.
De vergaderlocatie wordt via de
prikborden bekend gemaakt

De steeds weerkerende onrust op het LDC moet ophouden. Vele malen hebben wij uw klachten al besproken met de directie in Zaandam, hetgeen uiteindelijk te weinig effect heeft gehad. Om die reden hebben wij besloten zaken die op een site van Albert Heijn niet verlopen zoals die zouden moeten, ook per site aan de orde te gaan stellen. De onduidelijkheid over de nieuwe werkroosters is een belangrijk onderwerp, dat voor veel van uw collegas gevolgen zal hebben. Communicatie en correcte betrokkenheid van werknemers blijkt op het LDC een lastig verhaal te zijn. Wij hopen daarom dat u, als lid, aanwezig bent op de 27e.

Vragen?
Voor vragen of opmerkingen kunt u één van de kaderleden van CNV Dienstenbond aanspreken, of contact opnemen met bestuurder Richard Leloux, tel: (023)5670615 of email: r.leloux@cnvdibo.nl.