Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N



POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE


27 augustus 2003



Nunspeet- Diefstal uit auto


Een 71- jarige man uit Nunspeet deed dinsdag 26 augustus aangifte van diefstal uit zijn auto, welke stond geparkeerd aan de Zandenbosch in Nunspeet. De diefstal is gepleegd op dinsdag 26 augustus tussen 13.45 uur en 14.00 uur. De daders hadden de achterruit van de auto ingeslagen. Uit de auto is een aktetas ontvreemd. Het totale schadebedrag is niet bekend.


Epe- Diefstal uit auto

Een 35- jarige man uit Den Haag deed dinsdag 26 augustus aangifte van diefstal uit zijn auto, welke stond geparkeerd aan de Dellenweg in Epe. De diefstal uit de auto heeft plaatsgevonden op dinsdag 26 augustus tussen 13.00 uur en 13.15 uur. De daders hadden een slot van de auto geforceerd en konden zich zo toegang verschaffen tot de auto. Uit de auto werd een aktetas, een toilettas en een plastic tas ontvreemd. Aan het eind van de middag belde een man uit Epe die melde dat hij aan de Belvedereweg in Epe een toilettas gevonden. Deze toilettas bleek van de 35-jarige man uit Den Haag te zijn en is aan hem terug gegeven. De aktetas ontbreekt nog.


Ermelo- Diefstal uit auto

Op dinsdag 26 augustus deed een 29- jarige man uit Hoogkarspel aangifte van diefstal uit zijn auto. De auto stond geparkeerd aan de JHR. DR. C.J. Sandbergweg in Ermelo. De diefstal is op 26 augustus gepleegd tussen 11.30 uur en 14.30 uur. Een portier van de auto werd geforceerd. Uit de auto werd een portemonnee ontvreemd. Het totale schadebedrag is niet bekend.


Harderwijk- Vernieling

In de nacht van dinsdag 26 augustus en woensdag 27 augustus kwam er een melding binnen van een persoon die ruiten aan het ingooien was aan de Thorbeckelaan in Harderwijk. Ter plekke trof de politie een 34-jarige man uit Harderwijk aan. De man had de ruit ingegooid omdat hij naar binnen wilde om te overnachten, maar er was geen plaats meer. Hierover was hij boos. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.


Nunspeet- Autobestuurder volgt zijn eigen regels
Op dinsdag 26 augustus heeft de politie een 21- jarige man uit Doornspijk bekeurd, omdat hij aan de verkeerde kant van de weg reed. De man reed op de Molijnlaan waar hij in tegengestelde richting de verkeersgeleiders passeerde, vervolgens reed hij in tegengestelde richting de rotonde richting Hulshorst op. Ook reed de man op de Elburgerweg in tegengestelde richting langs de verkeersgeleiders heen. De politie heeft de man laten stoppen en meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen over zijn rijgedrag.





038-375 10 50
---- --