Lekstroom 09.45 uur

Utrecht 27-8-2003 - Persberichten district Lekstroom

Bestuurder onder invloed
HOUTEN In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 augustus heeft de politie een vrouw aangehouden voor het rijden onder invloed.

Tijdens de surveillance zagen agenten een voertuig over de Utrechtseweg rijden. De bestuurder reed voortdurend met haar voertuig over de belijning van de weg. De 34-jarige vrouw uit Utrecht kreeg een stopteken en moest een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat zij te veel gedronken had.

Op het bureau wees de ademanalyse uit dat de vrouw 315 ug/l alcohol in haar lichaam had. De Utrechtse werd met een proces-verbaal en een rijverbod van twee uur naar huis gestuurd.

Aanrijding met de tram
NIEUWEGEIN Op de kruising Henri Dunantlaan met de Zandveldseweg vond dinsdagavond een aanrijding tussen de tram en een personenauto plaats.

Een 53-jarige man uit Amsterdam reed omstreeks 20.30 uur met zijn auto vanuit de Plettenburgerbaan . Ter hoogte van de kruising wilde hij rechtsaf slaan in de richting van de Henri Dunatlaan. Hierbij bestaat het vermoeden dat hij mogelijk het rode verkeerslicht genegeerd heeft en in aanrijding met de tram kwam.

De Amsterdammer werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Door de Regionale Verkeersdienst werd een onderzoek ingesteld.