Gemeente Emmen

Persuitnodiging: Bureau Dolte presenteert eerste bevindingen aan Externe Klankbordgroep, 26 augustus

Masterplan Emmen Centrum 2020

De gemeente is bezig met het opstellen van het masterplan Emmen Centrum 2020. Hierin beschrijft de gemeente op hoofdlijnen hoe het centrum eruit komt te zien (wat betreft wonen, werken, recreëren, groen, infrastructuur, sociale voorzieningen, enz.) Het masterplan is een toetsingskader voor bijvoorbeeld toekomstig op te stellen bestemmingsplannen. De gemeente heeft veel informatie verzameld over de toekomstige inrichting en gebruik van het centrum. Hiervoor zijn er diverse overlegmomenten geweest met bewoners- en gebruikersgroepen van het centrum van Emmen en andere belangstellenden.

In de afgelopen vakantieperiode hebben bureau Dolte, stedenbouwkundig ontwerp en advies, en de gemeente de verzamelde informatie uitgewerkt.

Op woensdag 27 augustus presenteert bureau Dolte, haar bevindingen op hoofdlijnen aan de externe klankbordgroep. In de klankbordgroep nemen o.a. deel de woningcorporaties, huurderfederaties, Erkende Overlegpartners
en De Koepel.
Op een later moment presenteert de Projectgroep van de gemeente de uiteindelijke bevindingen aan alle geïnteresseerden. U hoort nog wanneer
deze presentatie zal plaatsvinden.

De presentatie op woensdag 27 augustus aan de Externe Klankbordgroep is van 20.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, zaal B260.

De pers is van harte uitgenodigd.

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de sites waarmee een link is aangebracht op basis van een aantal criteria, valt niet onder verantwoordelijkheid van de gemeente Emmen.

© 2003 Gemeente Emmen