Heuvelrug 10.30 uur

Utrecht 27-8-2003 - Persberichten district Heuvelrug

Gestolen mountainbikes staan nog bij politie
VEENENDAAL Bij het politiebureau van Veenendaal staan nog twee mountainbikes, die vorige week tijdens de aanhouding van twee fietsendieven in beslag zijn genomen.
Het tweetal werd op 20 augustus rond 16.00 uur door getuigen aan het werk gezien in de omgeving van het NS-station Veenendaal-centrum. Door de politie konden zij even later worden aangehouden. Zij hadden een zwarte (niet originele kleur) en rode mountainbike, die met twee sloten aan elkaar waren vastgebonden, losgemaakt en meegenomen. Het tweetal bekende de diefstal, maar de eigenaren van de fietsen hebben zich nog niet bij de politie gemeld. Dit kan nog via 0900-8844 (bureau Veenendaal).

Dronken autobestuurder
VEENENDAAL/DOORN Zowel op de Kerkewijk in Veenendaal als de Dorpsstraat in Zeist troffen agenten, rond 02.00 uur, autobestuurders aan die met teveel alcohol achter het stuur zaten. Uit de ademanalyse van de 45-jarige Veenendaler, die in zijn eigen woonplaats werd aangehouden, kwam 690 ug/l naar voren. De andere bestuurder, een 22-jarige Doornaar die eveneens in zijn eigen woonplaats werd betrapt, kwam uit op 460 ug/l. Beiden kregen een proces-verbaal en een rijverbod. Zij moeten zich eveneens voor de rechter verantwoorden.