Digitale Gemeente Houten

Parkeerverbod de Schaft

woensdag 27 augustus 2003 - Bron: Gemeente Houten

Sinds de realisatie van de wijk Leebrug-Bouwen wordt er steeds vaker hinder ondervonden van autos die langs de Lange, Kromme en Nieuwe Schaft geparkeerd staan. Parkeren langs de rijbaan is op deze wegen niet noodzakelijk omdat alle bedrijven voldoende eigen parkeergelegenheid hebben.

Om de hinder van de geparkeerde autos op te heffen heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om een parkeerverbod in te stellen op de parallelwegen van de Schalkwijkseweg, de Lange Schaft, de Korte Schaft en de Nieuwe Schaft. Dit verbod wordt aangegeven met het bord E1/E10 (parkeerverbodszone) en E1/E11 (einde parkeerverbodszone).

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken na publicatie van dit besluit ter inzage in het Wooninformatiecentrum. Het is nog mogelijk bij de gemeente bezwaar aan te tekenen tegen dit besluit.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).