Gemeente Enschede

Subsidie sportverenigingen aanvragen in het digitaal loket


Enschede, 27-08-2003

Elk jaar kan een Enschedese sportvereniging subsidie aanvragen bij de Gemeente Enschede. Via deze subsidie wil de gemeente de sportverenigingen ondersteunen en wil zo haar waardering tot uitdrukking brengen voor de inzet van de vrijwilligers. Deze aanvraag kan nu ook via het digitale loket.

Verenigingen die in 2003 deze subsidie al hebben ontvangen, hebben een uniek nummer van de Gemeente Enschede gekregen. Dit nummer is te vinden op de beschikking van 2003. Ook verenigingen die in 2003 geen subsidie voor sportverenigingen hebben ontvangen, kunnen via het digitale loket de aanvraag versturen. Er moeten dan wel extra bewijsstukken worden meegestuurd.

Als een vereniging voor het aankomende jaar subsidie wil aanvragen, moet de subsidieaanvraag vóór 1 oktober van dit jaar zijn ingediend, omdat er een paar maanden nodig zijn om alle gegevens te verwerken. In de periode van januari tot en met maart van het daarop volgende jaar krijgen de verenigingen een antwoord op hun aanvraag. De volledige tekst van de "Subsidieverordening sportverenigingen" kan worden gedownload via het digitale loket.

Voor ruim 500 producten kunnen burgers al terecht bij het digitale loket van Enschede.

---

Gepubliceerd op 27-08-2003 © Copyright gemeente Enschede Naar overzicht Persberichten