Deelgemeente slotervaart Amsterdam


Uitvoering project Lelylaan gaat van start!

Op dinsdag 26 augustus a.s. geeft wethouder Stadig het startschot voor de werkzaamheden in het eerste deelgebied van project Lelylaan: het Andreas ensemble. U bent van harte uitgenodigd om deze belangrijke gebeurtenis bij te wonen.

Na de officiële start van de werkzaamheden is er gelegenheid nader kennis te nemen van de plannen van project Lelylaan. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u dan een goed beeld opdoen van deze bijzondere locatie, waar over een paar jaar de eerste woningen opgeleverd worden.

Project Lelylaan is vanwege de goede bereikbaarheid per auto en met het openbaar vervoer aangewezen als beste locatie in de westelijke tuinsteden voor de nieuwbouw van veel woningen en voorzieningen. De doelstelling van project Lelylaan is het realiseren van een hoogstedelijk milieu door zo compact mogelijk wonen, werken, onderwijs, reizen en recreëren te combineren. In de komende tien jaar worden er 1500 woningen en daarnaast bedrijfsruimte, kantoren en voorzieningen gebouwd.

Meer informatie?
Of bel met het project bureau: 020 7996 552

Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld - 27 augustus 2003
---