27/8 De Leijgraaf

Uden 27-8-2003 -

MAN UIT AUTO GESLINGERD, Schaijk

Dinsdagmiddag is een 59-jarige man uit Westervoort gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man reed op de A50 ter hoogte van Schaijk in de richting van s-Hertogenbosch toen hij een klapband kreeg en de macht over het stuur verloor. Zijn auto kwam tot stilstand in de greppel. De bestuurder werd door de voorruit uit de auto geslingerd. De automobilist werd met lichte verwondingen ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

VERKEERSAGRESSIE, Veghel

Dinsdagmiddag is op de Udenseweg in Veghel een 33-jarige man uit Uden aangehouden voor mishandeling van een 59-jarige man uit Ermelo. Vanwege een verkeerssituatie werd de 59-jarige vrachtwagenchauffeur door de Udenaar uit zijn vrachtauto getrokken en vervolgens meerdere malen in zijn gezicht geschopt. De man liep hierbij onder andere een gebroken neus en een gescheurde lip op. De Udenaar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

RIJDEN ONDER INVLOED, Uden

Dinsdagavond is op de Ereprijsstraat in Uden een 56-jarige Udenaar aangehouden voor het rijden onder invloed. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.

MISHANDELING, Schaijk

Woensdag heeft een 35-jarige man uit Schaijk bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De man werd woensdagochtend op de Udensedreef in Schaijk door een onbekende man en vrouw meerdere malen geslagen en geschopt. De man en vrouw gingen er vervolgens in een personenauto vandoor.