27/8 Den Bosch

's-Hertogenbosch 27-8-2003 -

WONINGINBREKER MELDT ZICHZELF, s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is op het politiebureau in s-Hertogenbosch een 25-jarige man uit deze plaats aangehouden. De man verklaarde zojuist een inbraak te hebben gepleegd in een woning aan de Albert Cuypstraat in s-Hertogenbosch. De Bosschenaar zei een telefoon te hebben weggenomen. De verdachte is inverzekering gesteld.

VELGENDIEF, s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is een 25-jarige man aangehouden voor het stelen van velgen van een geparkeerd staande auto. Politie kreeg de melding dat de man, met vermoedelijk de Litouwse nationaliteit, op de Transportstraat in s-Hertogenbosch bezig was met het verwisselen van de velgen van een geparkeerd staande auto met de velgen van zijn eigen auto. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch waar hij inverzekering is gesteld.

VERKEERSONGEVAL, Rosmalen

Dinsdagmiddag zijn bij een verkeersongeval op de N59 ter hoogte van Rosmalen twee mannen lichtgewond geraakt. Een 18-jarige man uit Hoogeveen reed in de richting van Oss toen hij een remmende auto voor hem niet meer kon ontwijken. De 44-jarige bestuurder uit Katwijk (NB) van de voorste auto en een 19-jarige inzittende uit Hoogeveen zijn met onder andere nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Oss en s-Hertogenbosch.

DOORRIJDER, s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is op de Visstraat in s-Hertogenbosch een 23-jarige man uit deze plaats aangehouden. Agenten zagen de scooterrijder zonder helm en zonder verzekeringsplaatje rijden. Toen zij hem een stopteken gaven, negeerde hij deze en wilde ervandoor gaan. De agenten wisten dit uiteindelijk te voorkomen. De man kon uiteindelijk na verhoor en een aantal bekeuringen op zak weer vertrekken.

GORDELCONTROLES, s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag- en avond zijn bij gordelcontroles op diverse plaatsen in s-Hertogenbosch in totaal 45 personen bekeurd voor het niet dragen van de veiligheidsgordel.