Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 27-08-2003
persberichten woensdagmiddag

Vechtpartij AZC

KLAZIENAVEEN - De politie heeft woensdagmorgen moeten ingrijpen bij een vechtpartij op het AZC in Klazienaveen. Twee bewoners van 27 en 17 jaar waren daar om onduidelijke reden met elkaar op de vuist gegaan. De 27 jarige man heeft van het COA een centrumverbod gekregen. De politie heeft hem op de trein gezet.

Fietser breekt been

NOOITGEDACHT - Een 41 jarige fietser uit Nooitgedacht heeft woensdagmorgen zijn been gebroken bij een verkeersongeval op de Stroetenweg in Nooitgedacht.

De man reed vanaf het voetpad de weg op tegen de zijkant van een auto, bestuurd door een 35 jarige vrouw uit Assen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Auto in brand na laswerkzaamheden

BUINEN - Een bewoner van de Hoofdstraat in Buinen is met brandwonden aan zijn armen overgebracht naar het ziekenhuis in Stadskanaal. De man was in zijn garage bezig geweest met laswerkzaamheden aan een auto. Nadat hij even weg geweest stond plotseling de auto in brand. De brandweer moest er aan te pas komen om de auto te blussen.

Brommobiel versus personenauto

NIEUWLANDE - Een 79 jarige bestuurder van een brommobiel uit Nieuwlande is woensdagmiddag met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen. Toen de man vanaf de Jufferswijk in zijn woonplaats de Brugstraat opreed werd hij geschept door een van rechts komende personenauto bestuurd door een 51 jarige vrouw uit Nieuwlande. De brandweer heeft de bejaarde brommobilist uit zijn totaal verfrommelde voertuig gehaald. Een chirurg van de traumahelikopter heeft eerste hulp verleend.