Politie Midden- en West Brabant

Persbericht district Breda (27-8)

Breda, 27 augustus 2003

Tragisch ongeval rijksweg A-16

ZEVENBERGEN: In aansluiting op de berichtgeving van gisterenavond meld ik u dat de vrachtwagenchauffeur vanmorgen uit zijn in verzekering stelling is ontslagen en in vrijheid is gesteld. Het verdere onderzoek naar de toedracht van de aanrijding wordt verzorgd door Het Korps Landeljke Politie Diensten.

Woninginbraak

BREDA: In een woning aan de Duivelsbruglaan is ingebroken. De inbraak heeft dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur plaats gevonden. Volgens een getuige stond er een vrouw met een blonde haar in een staart of vlecht op de uitkijk en fietste zij samen met de inbreker, een man met een wit vest en een witkleurig petje op na de inbraak weg in de richting van de Teychinelaan. Uit de woning is computerapparatuur gestolen.

Vernieling auto

FIJNAART: Op dinsdag 26 augustus om 9 uur s morgens ontdekte een inwoner van de Wilhelminastraat te Fijnaart dat zijn auto bekrast was. Het is niet bekend wie dit gedaan heeft. De eigenaar heeft aangifte gedaan.

Aangetroffen caravan

MOERDIJK: Op het bouwterrein van de HSL Bouwcombinatie Brabant-Noord, aan de A16 is een caravan aangetroffen. De kentekenplaten en het chassisnummer zijn verwijderd en de caravan zelf is ook beschadigd. De caravan wordt door de Bouwcombinatie verplaatst in verband met werkzaamheden op dat terrein.
De eigenaar kan zich bij de politie of de Bouwcombinatie melden. Dan kan hij/zij behalve de caravan, ook de verplaatsingskosten voor zijn/haar rekening nemen.

Diefstal uit bedrijf

MOERDIJK: Op het terrein van de HSL Bouwcombinatie Noord is dinsdagochtend vroeg, omstreeks 05.30 uur, ingebroken in diverse gebouwen. Rolluiken zijn vernield en ruiten ingegooid. Er zijn meerdere goederen ontvreemd, waaronder flatscreens. De technische recherche heeft de sporen onderzocht.

Bermbrand

NOORDHOEK: Op dinsdag 26 augustus omstreeks 22.45 heeft langs de A17, ter hoogte van knooppunt Noordhoek, een bermbrandje gewoed. De brandweer heeft geblust. De A17 is voor ongeveer 5 minuten gesloten hiervoor. De oorzaak is onbekend.

Vernieling van en diefstal uit auto

WILLEMSTAD: In Willemstad is op dinsdag 26 augustus jl. een auto opengebroken. Er zijn vervolgens een autoradio en toebehoren ontvreemd. De auto is bij de diefstal zwaar beschadigd geraakt, het cilinderslot is opengebroken, het stuur is afgebroken en het contactslot is ook beschadigd geraakt.

Diefstal auto

WILLEMSTAD: is op dinsdag 26 augustus omstreeks vanaf het Molenpad een donkerrode Opel Corsa gestolen. De eigenaar had de auto aan het einde van een doodlopende weg geparkeerd, ter hoogte van de woning.

Bron: Willem van Hooijdonk