Ryanair

PERSBERICHT

27.08.03

RYANAIR NR. 1 IN LOW FARES VOLGENS DE NEDERLANDSE CONSUMENTENBOND

Ryanair, Europe's Nr. 1 low fares airline heeft vandaag een nieuwe promotie aangekondigd en bevestigd daarmee de mening van de Consumentenbond dat Ryanair de luchtvaartmaatschappij is met de laagste tarieven in Nederland. De Consumentenbond constateerde in hun onderzoek naar goedkope vliegtickets dat Ryanair de grootste kans gaf om een goedkoop ticket te bemachtigen.

Sinead Finn, Ryanair's Sales & Marketing Manager voor Europa, reageerde verheugd op dit nieuws:

"Dit rapport bewijst en bevestigt dat Ryanair in Nederland Nr.1 is in lage tarieven en we zijn erg blij dat dit door de Nederlandse Consementenbond wordt bevestigd. 70% van onze stoelen bieden wij aan voor het laagste tarief en bieden daarmee de Nederlandse consument de grootste kans om een goedkoop ticket te kunnen bemachtigen. We zijn niet alleen de goedkoopste, maar ook de meest punctuele maatschappij van Europa met de beste klantenservice zoals uit de vergelijkende statistieken is op te maken die op onze website zijn terug te vinden.

Om dit goede nieuws te vieren bieden we GRATIS tickets (exclusief belasting en kosten) aan van en naar Londen vanaf Eindhoven, Maastricht en Groningen om nogmaals te bevestigen dat we de enige echte lage tarieven maatschappij zijn van Europa. Ga zo snel mogelijk naar www.ryanair.com om uw tickets te boeken zodat u zo veel mogelijk kunt profiteren van dit bijzondere tarief."

Details van de promotie

Boekingsperiode: donderdag 28 augustus tot middernacht Zaterdag 30 augustus 2003
Reisperiode: dinsdag 2 september tot dinsdag 30 september 2003 Mogelijke dagen: alle dagen met uitzondering van vluchten op donderdag en vrijdag van Nederland naar Londen en vluchten op zondag en maandag van Londen naar Nederland.