Politie Noord- en Oost Gelderland



Wilp, Knibbelallee

dd. 30 aug. om 01.40 uur

Feit: belediging

verdachte: 22-j man uit Eerbeek

Tijdens surveillance bij Pampus vond betrokkene het nodig om met zijn vuist op de voorruit van de politieauto te slaan. Toen hier iets van werd gezegd begon hij de politieagenten te beledigen. De man is daarop aangehouden en later met ene proces-verbaal weer naar huis gezonden.


Zutphen, Binnenstad van Zutphen

29 op 30 was een rustige nacht

Wel werden bekeuringen uitgeschreven voor 4 maal wildplassen, 1 met auto door de binnenstad rijden, 1 maal baldadigheid (weghalen terrasstoel), 1 maal voor het niet dragen van de autogordel.


Brummen, Klarenbeek (gem. Voorst)

Op 28 en 29 aug. is weer door de plitie weer controle uitgeoefend op het "maisverkeer". Dit leverde op de Polveenseweg in Klarenbeek een 11-jarige tractorbesturder op die even achter zijn Pa aanreed met een tractor richting de boerderij. Ook aan de tractor plus aanhangwagen mankeerde e.a. Pa, 48-jaar, zag later wel in dat het fout was wat hij gedaan had maar ja jong geleerd etc..

Tegen de 48-j man uit Klarenbeek is proces-verbaal opgemaakt.


Verder werden ivm de maiscampagne landbouwvoertuigen gecontroleerd in Brummen aan de Patrijsstraat en de Cortenoeverseweg. Opvallend was dat van bij alle voertuigen de verlichting en gevarendriehoeken door de modder zo besmeurd waren dat deze niet zichbaar waren. In alle gevallen is een bekeuring uitgeschreven.

Mochten mensen vragen hebben over landbouwverkeer op de weg. Bij de politie zijn informatieboekjes te verkrijgen over landbouwverkeer op de weg en landbouwverkeer en kinderen op het erf. Gratis af te halen of aan te vragen bij de politie te Brummen via 0900-8844.


Einde berichten.


Rein Brummel.

06-51084364