Eemland noord 12.45 uur

Utrecht 31-8-2003 - Persberichten district Eemland noord

Ongeval op bromfiets
SOEST - Een 70-jarige man uit Soest is zaterdag 30 augustus omstreeks 18.00 uur op de Hellingweg met zijn bromfiets ten val geraakt, toen hij door onbekende oorzaak tegen een stoeprand aanreed, vervolgens de macht over het stuur verloor en een lantaarnpaal raakte. Hij is met de ambulance overgebracht naar het Meander Medisch Centrum.

Onder invloed
SOEST Een 28-jarige automobilist uit Baarn veroorzaakte zaterdag 30 augustus om 18.25 uur schade aan twee geparkeerde autos in de Kerkstraat. De politie nam een blaastest af en daaruit bleek dat de automobilist teveel had gedronken: hij blies 545 ug/l. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. Tevens onderzoekt de politie of de aanrijding (deels) te wijten is aan een technisch mankement aan de auto van de verdachte.
SOESTERBERG Op de Amersfoortsestraat veroorzaakte een 35-jarige automobilist uit Amersfoort omstreeks 04.00 uur schade aan zijn eigen auto door tegen een onbekend voorwerp aan te rijden. Hij wilde verder rijden, maar de politie hield de man staande en nam een blaastest af. Hieruit bleek dat de man teveel had gedronken (745 ug/l) en dus niet verder mocht rijden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.