Gemeente Eindhoven

Persbericht: 31 augustus 2003

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding

Mevrouw L.L.M. Poth-Vroomen, geboren 18 mei 1936 te Sittard en wonende Zagwijnstraat 6, 5654 KJ te Eindhoven

is benoemd

tot Lid In de Orde van Oranje-Nassau

Mevrouw Poth-Vroomen is al jarenlang een zeer actieve vrijwilligster bij het gemeenschapshuis De Ketting. Het gemeenschapshuis is een ontmoetingsplaats voor culturele, recreatieve, maatschappelijke en levensbeschouwelijke activiteiten.
Ze is al jaren bestuurslid van de ouderenverenvereniging waarvoor ze diverse activiteiten organiseerd zoals bejaardenreizen, onstspanningsmiddagen, handwerkmiddagen en carnavalsmiddagen. Daarnaast is mevrouw Poth lid van het dagelijks bestuur en lid van de gebruikersraad van het gemeenschapshuis. De Ketting. Door een goede organisatie en planning weet ze de activiteiten goed te laten verlopen, ze is verantwoordelijk voor de inkoop en ze is een onmisbare schakel voor alle directe en indirecte activiteiten die in De Kettingplaatsvinden.
Mevrouw Poth is iemand die zich geruime tijd heeft ingespannen voor de samenleving.
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van De Kettingzal de heer ir.W. Claassen, loco-burgemeester van de gemeente Eindhoven, de koninklijke onderscheiding uitreiken aan mevrouw Poth op zondag 31 augustus 2003 om 14. 30 uur in het gemeenschapshuis De Ketting, Tinelstraat 3a, 5654 LS Eindhoven.

© 2003 Gemeente Eindhoven