SKYRADIO

Radio Veronica vanaf 31 augustus terug in de ether

In tegenstelling tot eerdere berichten zal Radio 103 niet op 1 maar op 31 augustus plaats maken voor Radio Veronica. De onderhandelingen tussen Sky Radio en Veronica enerzijds en SBS en Veronica anderzijds nemen toch meer tijd in beslag dan een maand geleden gedacht werd. Dit betekent overigens niet dat er problemen zijn; de onderhandelingen gaan in goede sfeer. Juridisch kan de naam Veronica pas in gebruik genomen worden als alles in kannen en kruiken is.
De komende weken zal Radio 103 tussen de non-stop muziek door wel alvast Veronica gaan promoten. Vanaf 31 augustus zullen dan de gepresenteerde programma's beginnen, onder meer door Bart van Leeuwen, Kas van Iersel, Ferry Maat , Rob van Someren en Peter Teekamp.
Vanaf 1 september zal Patrick Kraakman starten als Program Director bij Radio Veronica. In deze functie wordt hij verantwoordelijk
voor de programmering en muziek van het nieuwe radiostation. Kraakman heeft ruime ervaring in de media en werkte onder andere bij Radio 10, EMI en is momenteel werkzaam bij de NOS als muzieksamensteller Radio 1. Het management van Radio 103 zal verder bestaan uit Station Manager Uunco Cerfontaine en Robert Herder als directeur.