Ingezonden persbericht


Persbericht / Uitnodiging

De Bokkeriejers vinden hun "eige plek"

De Bokkeriejers presenteren zondag 31 augustus om 14.00 uur hun nieuwste videoclip "Un eige plek". Dit zal gebeuren na afloop van TV opnames die worden opgenomen bij TV en Videoproductiebedrijf Media Profile aan de Grensstraat 96/98 in Waubach-Landgraaf.

De Bokkeriejers, een 9-mansformatie muziekformatie, struinen inmiddels zes jaar de Limburgse tenten en podia af met hun aanstekelijke feestmuziek. Marlstone Recordings onderkende al in een vroeg stadium de muzikale kwaliteiten van deze rasmuzikanten en nam hen onder contract. De Bokkeriejers hebben twee CD's uitgebracht onder dit label. In 1999 verscheen het album "Limburgs Kriet" en in 2001 "Noe is de Bok vèt" Stond 2002 nog in het teken van de concertreis naar Oostenrijk met optredens tijdens de Stadfeste in Lienz, de Weissensee en Matrei, dit jaar zal de derde CD het levenslicht zien. Wederom een album met aanstekelijke polka's, wals, ballad en schlagermuziek.

Maar er is iets bijzonders aan de hand. De CD zal vergezeld gaan van een gratis DVD! Hierop zullen circa 8-10 nummers te zien zijn, inclusief interviews, 'the making of' en diverse andere informatie. De Bokkeriejers zijn de eerste Limburgse (amateur)formatie die een professionele DVD uitbrengen.

Voor dit DVD project zijn de Bokkeriejers uiteraard in zee gegaan met echte professionals: Media Profile uit Landgraaf. Zij hebben hun sporen op TV gebied reeds ruimschoots verdiend met sportprogramma's voor RTL-5, en programma's zoals 't Luiperke voor L1. In april is de eerste videoclip "Communie" opgenomen die in mei als clip van de week te zien was bij L1. In september en oktober zullen de andere opnames plaatsvinden voor de overige clips die op de DVD zullen verschijnen. Zaterdag 4 oktober zal de productiehal van hoofdsponsor Vogten worden omgetoverd tot een ware feesthal waar een live-registratie zal plaatsvinden. De CD/DVD zal in november op de markt komen.

De tweede clip "Een eigen Plek" is nu gereed en zal na afloop van de TV opname om 14.00 uur gepresenteerd worden. Een snelle aanstekelijke polka die de aantrekkingskracht van het Limburgse land bezingt. Heel wat filmuren zijn De Bokkeriejers in de weer geweest om de mooiste plekken op de aardbol te bezoeken en toch weer terug te keren naar 'os sjoene Limburg' (of toch niet?).

Graag zien wij U as. zondag om 14.00 uur bij Media Profile, Grenstraat 96/98 in Waubach voor de presentatie van de videoclip" Ëen eigen plek". Voor een hapje en een drankje is gezorgd.

Wil Krause,
Manager van 'De Bokkeriejers'
06-53547640

Media Profile
Jo Dautzenberg
06-53394772


---- --