Gemeente Soest

Tentoonstelling buurtpark Boerenstreek hal gemeentehuis

Vanaf vandaag tot 10 september staat in de hal van het gemeentehuis de tentoonstelling over het buurtpark in de Boerenstreek. Met beeldmateriaal en tekst wordt onder meer duidelijk gemaakt hoe ontwerp van het buurtpark tot stand is gekomen. Drie maquettes laten zien hoe het toekomstig buurtpark eruit komt te zien.

Het meeste materiaal is afgelopen zaterdag getoond tijdens de geslaagde feestelijke presentatie van het ontwerp. Honderden bewoners en toekomstige bewoners van de Boerenstreek waren zaterdag aanwezig. Foto's van afgelopen zaterdag zijn onderdeel van de tentoonstelling. Ze geven een goed beeld van die middag.

In de ruimte van de tentoonstelling staat ook de ideeënbus. Hierin kunnen mensen hun voorstel indienen voor de naam van het park. De beste inzender wint en die naam krijgt het park.

Niet alleen de bewoners en toekomstige bewoners van de Boerenstreek zijn van harte welkom de tentoonstelling te bezoeken. Voor iedereen is het de moeite waard deze inspirerende tentoonstelling te bekijken.
---