Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-08-2003

WIN EEN VIP-ONTMOETING MET K3

Vanaf vandaag start op www.tros.nl/k3 de speciale actie WIN EEN VIP-ONTMOETING MET K3. Tot en met 3 september a.s. kunnen kinderen hun vragen voor Karen, Kristel en Kathleen insturen. 1200 vragenstellers winnen kaarten voor een unieke K3-show op zondag 7 september in het Pepsi Stage-theater in Amsterdam waar K3 haar nieuwste liedjes laat horen. Barbara Barend zal een aantal van de ingezonden leuke, grappige of originele vragen voorleggen aan de meiden van K3. De 25 verrassendste vragen worden bovendien beloond met VIP-kaarten voor een meet&greet na afloop van de voorstelling. Deze kinderen kunnen hun vraag dan zelf voorleggen aan K3.

Op 10, 17 en 24 september worden op Z@ppelin fragmenten van het concert uitgezonden. Tevens zullen beelden van een interview van Barbara Barend met de meiden van K3 te zien zijn.

Overigens maakt deze speciale actie onderdeel uit van de totaal vernieuwde site www.dewereldismooi.nl. Op deze onderhoudende nieuwe jeugdsite van de TROS is alle informatie terug te vinden over de kinderprogramma's van de TROS voor komend seizoen. Naast onder andere het beluisteren van liedjes en het bekijken van oude uitzendingen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes van K3 via de TROS K3-club.



Ingezonden persbericht