Gemeente Meppel


Informatiebijeenkomst bouwplan Heerengracht (29-08-2003)

Uitnodiging informatiebijeenkomst bouwplan Heerengracht Meppel

Woensdag 10 september wordt om 19.30 uur in Schouwburg Ogterop een informatiebijeenkomst gehouden over een plan om 10 appartementen te bouwen aan Heerengracht 4 t/m 7 Meppel.

U bent van harte welkom deze informatiebijeenkomst bij te wonen.

Het plan is 3 appartementen te bouwen in de, te restaureren, bestaande nevenvestiging van de muziekschool en om 7 appartementen en een parkeerplaats voor 20 auto's te bouwen op het naastliggende terrein. Omdat nieuwbouw niet volledig binnen het bestemmingsplan past, vraagt Woonconcept Vastgoed de Gemeente een vrijstellingsprocedure volgens artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te starten.

Vooruitlopend op een besluit van Burgemeester & Wethouders, om al dan niet mee te werken aan vrijstelling van het bestemmingsplan, wordt u geïnformeerd over het plan en de eventuele procedure.

Voor informatie over de bijeenkomst kunt u terecht bij de heer G. Brinksma van Ruimtelijke Zaken, telefoon 0522-850565

In een brief aan omwonenden is een fout adres vermeld: Zuideinde 4 t/m 7 Meppel. Volgende week ontvangen zij een verbeterde brief.

Terug

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website van de gemeente Meppel de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of (niet) meer correct is. De gemeente Meppel is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van informatie afkomstig van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend.
De gemeente Meppel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.