Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ Commissie Bestuur & Middelen/Commissie Welzijn ¦ Informatiebijeenkomst museumhaven (wk 36) ¦ Informatieavond aanleg minirotonde Harlingersingel-PierPanderstraat ¦ Stukken voor de Commissie Bestuur & Middelen/Commissie Welzijn Op woensdag 10 september vergaderen de commissies Bestuur & Middelen en Welzijn in een gezamenlijke vergadering. De vergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in de zakenclub Cambuur, Cambuurplein 44 te Leeuwarden.

1. Opening en mededelingen

2. Ingekomen stukken

3. Toelichting op jaarcijfers politie 2002 door politie district Midden Fryslân

4. Bespreken uitgangspunten en prioriteiten conceptjaarplan politie 2004

5. Vaststellen procedure Taakopdracht Kadernota integraal veiligheidsbeleid 2004-2008

6. Burgerjaarverslag

7. Sluiting

Aanmelden
(058-233 23 72). Dit kan tot op

Informatiebijeenkomst museumhaven (wk 36)

Er is al veel publiciteit geweest rondom het begrip museumhaven. Het college is op 26 augustus akkoord gegaan met de uitvoering van de plannen rondom de museumhaven.

Wij willen u graag nader informeren over de plannen, het ontwerp en de uitvoering. Daarom nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst op 9 september om 19.30 uur in de Koperen Tuin, Prinsentuin 1 te Leeuwarden.

U bent van harte welkom.

Informatieavond aanleg minirotonde Harlingersingel-PierPanderstraat

Stadsontwikkeling en -beheer van de gemeente Leeuwarden houdt op maandag 8 september a.s. om 18.30 uur in de Vestdijkzaal van Grand Café de Koperen Tuin een informatiebijeenkomst over het plan tot aanleg van een minrotonde op het kruispunt Harlingersingel-Pier Panderstraat.

Belanghebbenden en belangstellenden worden hierbij uitgenodigd de informatiebijeenkomst bij te wonen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Witteveen van het team Verkeer en Vervoer, telefoon 058 233 86 34.