RVU

Nederland 3 P E R S B E R I C H T

PB 0903 - 1008 Hilversum, 8 september 2003

BETER VAN NIET!


- Met Erik van Muiswinkel als G. de Vader -

WOENSDAG 10 SEPTEMBER T/M 8 OKTOBER VAN 21.30 TOT 21.55 UUR, RVU/NEDERLAND 3

Een anti-lifestyle programma in de vorm van een 6-delige 'ontmoedigingscursus'. Het moderne leven wordt in deze serie met de titel 'Beter van Niet!' becommentarieerd door G. de Vader (Erik van Muiswinkel).

De heer De Vader komt in deze serie voorlopig voor de laatste keer op aarde langs, om nog één keer uit te leggen wat het plan van de schepping was en waar het volgens hem is mis gegaan.

Vanuit een collegezaal worden door G. de Vader de uitwassen van het moderne individualisme aan de kaak gesteld. Onderwerpen die aldus in de wekelijkse afleveringen ter sprake komen zijn: rijk willen worden, kinderen willen nemen, jezelf willen zijn, creatief willen zijn, mooi willen zijn en op vakantie willen gaan.

Vanaf 3 september begon deze 'goddelijke' cursus bij de RVU op Nederland 3 om 21.30 uur 's avonds.

VANDAAG AFLEVERING 2: MOOI ZIJN
De moderne mens is eindelijk op weg om op zijn eigen individuele manier gelukkig te worden... en een van de manieren is door - MOOI TE ZIJN! Immers, mooie mensen kunnen mooiere partners en dus mooiere kinderen krijgen...mooie mensen zijn gelukkiger...mooie mensen zijn succesvoller. Het uiterlijk is tegenwoordig niet meer iets dat je van de schepper hebt meegekregen, je uiterlijk heb je als moderne mens zelf in de hand! Mooi toch? Of...

Naar een idee van Jeroen van Merwijk.
G. de Vader: Erik van Muiswinkel.
Redactie en teksten: Theo Lexmond en Jeroen van Merwijk. Reportages: Gerard Braspenning.
Regie: Chris Roest.
Eindredactie: Henk Baard.

rvu.nl/ betervanniet

G. de Vader (Erik van Muiswinkel)
Foto: Wim Kluvers. Vrij van copyright n.a.v. dit programma