Gemeente Tilburg

9-9-2003
Verlening inspraaktermijn TVVP en Masterplan
Inspraak is mogelijk tot 1 oktober 2003

Op 8 september j.l. heeft het college van Tilburg besloten de inspraaktermijn voor het Masterplan Binnenstad Totaal en voor het Tilburgs- Verkeers- en VervoersPlan (TVVP) Mobiliteit in Balans te verlengen tot 1 oktober 2003.

Van diverse kanten heeft het college signalen ontvangen dat er meer tijd gewenst wordt om de plannen met elkaar te bespreken. Om enerzijds tegemoet te komen aan de wens voor meer overleg, en om anderzijds een voorspoedige politieke besluitvorming niet in de weg te staan, is besloten de inspraaktermijn met twee weken te verlengen. Gerekend vanaf het moment van vrijgeven van de plannen is er zo ruim drie maanden inspraaktijd geboden.

Alle reacties die uiterlijk op 1 oktober 2003 zijn ontvangen, worden meegenomen bij de definitieve besluitvorming over het beleidsvoornemen TVVP en Masterplan Binnenstad Totaal door college en raad. Op 10 november is er bespreking in de raadscommissie Fysiek. Volgens planning vindt definitieve besluitvorming in de raad plaats op 24 november.