Gemeente Goes

Persbericht

Ruimere openingstijden publieksbalie

Om de inwoners van Goes nog beter van dienst te zijn, hanteert de gemeente vanaf 1 september ruimere openingstijden voor alle balies. De informatiepunten zijn dan ook op woensdagmiddag geopend.

De nieuwe openingstijden worden:

Alle ochtenden van 9.00 tot 12.30 uur, dinsdag- en woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. De balie van Burgerzaken blijft ook geopend tijdens koopavond op donderdag van 17.00 tot 20.00 uur.

De informatiepunten zijn:

Burgerzaken, Sociale Zaken (beide in het stadskantoor aan de Oostsingel) en Voorzieningen Gehandicapten, Belastingen, Schuldhulpverlening en Parkeervergunningen (in het Landbouwcentrum aan de Westsingel). Bij de publieksbalie in de hal van het stadskantoor kunt u bij Communicatie (telefoon 0113-249870) terecht met al uw algemene vragen, foldermateriaal, verkoop van plattegronden en informatie over bijzondere gebeurtenissen zoals evenementen. Bij dezelfde balie loket Grondgebied (telefoon 0113-249876) kunt u terecht voor huursubsidie/vangnetregelingen, kadaster informatie, inzien van of informatie over bestemmingsplannen, bouwgrond voor particulieren, vergunningvrije bouwwerken, melding asbestverwijdering, formulieren voor welstand-, bouw- en sloopaanvragen en informatie over ruimtelijke ontwikkelingen (hiervoor graag van tevoren een afspraak maken).