Politie Midden- en West Brabant

Persbericht district Breda (10/9)

woensdag, 10 september 2003

Politie houdt auto-inbrekers aan

BREDA- De politie heeft gisteravond op de Vierwindenstraat twee verdachten van 35 en 32 jarige aangehouden, die op heterdaad werden betrapt bij een auto-inbraak. De verdachten sloegen nog op de vlucht maar de conditie van de politiemannen bleek beter en konden de verdachte arresteren. In een tas vond de politie 35 CDs en een wisselaar. De verdachten zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Eén van de twee verdachten komt uit Breda, de ander heeft geen vaste woon-of verblijfplaats.

Ongekend hoge snelheden in straten Bredase binnenstad

BREDA- De politie van het team Centrum heeft gisteren met een lasergun snelheidscontroles gehouden op de Fellenoordstraat en Nassaustraat. Snelheden van boven de 70 km per uur waren geen uitzondering. Op de Nassaustraat reed een bestuurder maar liefst met 84 km per uur door deze woonstraat. De boetes varieerden van 40 tot 115 euro. In totaal vielen er 21 bekeuringen. De controles zullen op korte termijn worden herhaald.

Ballonvaarder maakt noodlanding

BREDA- Een ballonvaarder uit Amersfoort heeft gisteravond rond 21.00 uur een noodlanding gemaakt bij de Blauwhoefsedreef in Teteringen. Een bewoner had de politie gebeld dat hij zag dat de ballonvaarder door de hevige regenval en de bliksem kennelijk genoodzaakt was om te gaan landen. De politie vond de ballon en de ballonvaarder korte tijd later in Teteringen. De man vertelde dat hij inderdaad door het plotseling opkomende noodweer was geland. Het is niet bekend waar de man was opgestegen. De ballon liep gene schade op en kon na de hevige regenval nat worden ingepakt.

Bron: R. van Kuik