Gemeente Mook & Middelaar


Ter Sprake week 36 2003

Gemeentelijke informatie

Constructief onderhoud Rijksweg in Plasmolen

Van 5 tot 8 september 2003 en van 12 tot 15 september 2003 wordt er constructief onderhoud verricht aan de provinciale weg Venlo-Nijmegen (N271) t.h.v. Plasmolen. Ten behoeve van dit onderhoud wordt de provinciale weg t.h.v. Plasmolen afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het doorgaande verkeer zal worden omgeleid. Horecabedrijven, recreatiebedrijven en tankstation in Plasmolen blijven (via alternatieve routes) bereikbaar.
In verband met de geslotenverklaring van de provinciale weg Venlo-Nijmegen (N271) komen de haltes voor het openbaar vervoer t.h.v. Plasmolen tijdelijk te vervallen. Door Hermes worden tijdelijke noodhaltes ingesteld op de omleidingsroute ter hoogte van:


* Bloemenstraat/ Steenweg

* Heikantseweg/ Pastoorsdijk

* Elzenstraat/ Witteweg

Voor vragen m.b.t. de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer R. Baars (tel. 043-389 77 29) of de heer J. Vliex (tel. 043-389 76 66) van de Afdeling Provinciale Wegen van de Provincie Limburg.

Regiodiek niet ontvangen?
Met Uitgeverij Janssen Pers is afgesproken dat bewoners van adressen waar de Regiodiek niet of niet altijd in de bus valt zich te melden bij Janssen Pers 0485-550855.

b&Weetjes

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 26 augustus jl. vergaderd. Onder andere is besloten dat

...ingestemd wordt met het standpunt van de VNG omtrent de voorgestelde introductie van afbreekbare verpakkingsmaterialen voor GFT-afval

...in het kader van de algehele herzieningen van de bestemmingsplannen Middelaar en Mookerplas en omgeving 1986 te bezien of een regeling Ruimte voor Ruimte zonder deelname aan de Ruimte voor Ruimteregeling wenselijk c.q. zinvol is.

Openbare bekendmakingen

BOUWEN
Verleende bouwvergunningen

Bouwadres
Omschrijving Verzonden Mook:
Gulikstraat 17 vervangen garagedeur door raamkozijn 29 augustus 2003

Inzageperiode: met ingang van verzenddatum
Reactiemogelijkheden:

- bezwaarschrift aan burgemeester en wethouders binnen zes weken na verzenddatum

- voorlopige voorziening bij Rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond, na indiening van bezwaarschrift bij het gemeentebestuur.
Nadere informatie: afd. Grondgebied, VROM, tel. 024 69 69 147.

Aanvraag bouwvergunningen

Bouwadres Omschrijving

Mook:
St. Adelbertstraat 14 wijzigen pui voorgevel

Molenhoek:
Stationsstraat 2 carport

Nadere informatie: Afd. Grondgebied, VROM, tel. 024 69 69 147.

GELUID
Ontheffing Geluidhinder
voor werkzaamheden aan het spoorviaduct ter hoogte van de Rijksweg / Lindenlaan te Mook­

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat zij een ontheffing hebben verleend op grond van artikel 4.1.7 lid 2 van de Algemene Plaatselijke Verordening aan Strukton Railinfra Noord voor het produceren van geluid.
Deze ontheffing houdt verband met herstel-/onderhoudswerkzaamheden aan het spoorviaduct ter hoogte van de Rijksweg / Lindenlaan te Mook. De ontheffing is verleend voor de navolgende data en tijdstippen: Voor de dagperiode (07.00 tot 19.00 uur) in week 36 en 37 Voor de nachtperiode in week 38 op respectievelijk 13/14 , 14/15 , 15/16 en 16/17 september van 23.00 tot 07.00 uur. Voor voornoemde perioden hebben Burgemeester en Wethouders bepaald dat bij genoemde werkzaamheden het equivalente geluidsniveau (inclusief bedrijfsduur correctie) niet meer dan de aangeleverde geluidswaarden mag bedragen.

Inzageperiode: De aanvraag met betreffende gegevens en het besluit tot verlening van ontheffing ligt gedurende de werkzaamheden ter inzage bij de publieksbalie.
Nadere informatie: afd. Grondgebied, VROM tel. 6969152.

Waarover praten wij
Raads- en commissievergaderingen vinden plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Belangstellenden zijn van harte welkom en hebben spreekrecht. Tijdens raadsvergaderingen kan het publiek reageren op de voorstellen, indien zij dit tenminste 48 uur eerder bij de griffier hebben gemeld. Bij raadsvergaderingen kan het publiek dit aan het begin van de vergadering reageren op de voorstellen. Bij commissievergaderingen gebeurt dit tijdens de behandeling van het voorstel.

RAADSVERGADERING

Donderdag 18 september 2003, 19.30 uur

Berichttype Ter sprake