Provincie Noord-Brabant



Brabantlaan 1
Postbus 90151
5200 MC 's-Hertogenbosch
Telefoon (073) 681 28 12
Fax (073) 614 11 15
info@brabant.nl
www.brabant.nl
Bank ING 67.45.60.043
Postbank 1070176

Persbericht                                       
                                                  

Ter gelegenheid van zijn afscheid

Stuur een persoonlijke boodschap naar Commissaris van de Koningin Houben


Per 1 oktober zegt Frank Houben het ambt van Commissaris van de Koningin in Brabant vaarwel. De provincie Noord-Brabant stelt alle Brabanders die hem in die jaren hebben leren kennen en waarderen in de gelegenheid hem te feliciteren, of gewoon enkele persoonlijke woorden te sturen. Dit is mogelijk via een speciaal felicitatieregister op de internetsite van de provincie.

Bijdragen kunnen worden ingezonden via de internetsite www.brabant.nl.
Klik daarvoor op de balk 'beleid' bovenin de homepage, vervolgens op afscheid van Frank Houben. Druk dan nogmaals op 'afscheid van Frank Houben' en vervolgens op 'feliciteer Frank Houben'. Via de button 'reageer' komt het formulier waarop de felicitatie kan worden ingevuld, te voorschijn.

Van 1987 tot 1 oktober 2003 is Frank Houben de Commissaris van de Koningin in Brabant. Het gezicht van de provincie. In die jaren is er in Brabant veel gebeurd. Frank Houben was daarbij actief. Of het nu ging om de opening van nieuwe bedrijven, initiatieven om de werkgelegenheid te bevorderen of een duurzame ontwikkeling van Brabant. Houben zocht de mensen op die knel zaten. Van asielzoekers, mensen in achterstandswijken tot agrariërs die met dierziekten kampten.