Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 10-09-2003
Persberichten woensdagmiddag 10 september 2003 Ernest Zinsmeyer 0592 361127

Bert Visser heeft perspiket

Man aangehouden na huiselijk geweld
EMMEN Woensdagochtend tegen 7.30 is in de wijk Emmermeer een 47-jarige man aangehouden nadat hij in de woning zijn 40-jarige echtgenote met een mes achterna had gezeten. De man is aangehouden en deze zaak wordt opgepakt volgens het protocol Huiselijk Geweld.

Op gaspedaal in plaats van de rem
ASSEN Woensdagochtend rond 9.00 is een 81-jarige vrouw in de Maasstraat licht gewond geraakt bij een aanrijding. Ze reed met haar auto door deze straat en trapte op het gaspedaal terwijl ze wilde remmen. Ze raakte daarbij twee geparkeerde autos die beschadigd werden. De vrouw is met de ambulance naar het Wilhelminaziekenhuis gebracht. Haar verwondingen bleken mee te vallen.

Emmenaar aangehouden na steken met mes
EMMEN Woensdag rond het middaguur is een 34-jarige man uit Emmen aangehouden, nadat hij in de Hoofdstraat een 23-jarige plaatsgenoot met een mes had bewerkt. De twee kregen het om nog onduidelijke redenen met elkaar aan de stok toen ze elkaar tegenkwamen. De laatstgenoemde liep bij de worsteling die ontstond een snijwond aan zijn borst op. De dader is door omstanders later overmeesterd en kon aan de politie worden overgedragen. Hij is ingesloten.