10/9 Aa & Dommel

Boxtel 10-9-2003 -

HUISELIJK GEWELD, Boxtel

Dinsdag is op het politiebureau in Boxtel een 38-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn vrouw meerdere malen te hebben mishandeld. Hierbij sloeg hij haar en bedreigde haar met de dood. De verdachte is inverzekering gesteld.

TASJESROOF, Sint Oedenrode

Dinsdagmiddag is op de Van Rijckevorssel van Kessellaan in Sint Oedenrode een 55-jarige vrouw uit deze plaats beroofd van haar tas. De vrouw fietste over deze weg toen zij van achteren werd ingehaald door een scooter met twee personen. De passagier greep de tas uit het fietsmandje van de vrouw. De vrouw viel hierbij van haar fiets en liep hierbij verwondingen op aan haar knie en nek. De daders zijn in de richting van de Ollandseweg ontkomen.

VERKEERSONGEVAL, Berlicum

Dinsdagavond is op de Koolhof in Berlicum een 23-jarige vrouw uit Vinkel gewond geraakt bij een verkeersongeval. De automobiliste reed over de Koolhof komende uit de richting van Berlicum toen zij tegen een half op de weg geparkeerde dieplader botste. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in s-Hertogenbosch. De eigenaar van de dieplader is gehoord.

RIJDEN ONDER INVLOED, Schijndel

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Boschweg in Schijndel een 26-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt.

FIETSER KOMT TEN VAL DOOR SCOOTER, Helvoirt

Woensdagochtend rond 08.15u is op het fietspad langs de N65 in de richting van Vught een 14-jarig meisje uit Haaren gewond geraakt. Een passerende scooter raakte het fietsstuur van het meisje, waardoor zij ten val kwam. De scooterrijder is doorgereden zonder zijn gegevens kenbaar te maken. De fietster liep als gevolg van deze val letsel op aan haar been en haar fiets is zwaar beschadigd.

VERKEERSCONTROLES

Dinsdagmiddag zijn bij een verkeerscontrole op de Repelweg in Vught in totaal 36 bekeuringen uitgeschreven. In totaal werden 21 personen bekeurd voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. De overige boetes waren o.a. voor het niet stoppen voor rood licht en het niet dragen van een helm.


--- ---

Bij een snelheidscontrole op de Bosscheweg in Sint Michielsgestel zijn dinsdagavond twaalf personen bekeurd voor het overschrijden van de maximumsnelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 125 km/u waar maximaal 80km/u is toegestaan.